önismereti sajátélményű csoport

Időpont: 2016. június 17-18.

A híd összeköt. Két partot, kétféle szemléletet, két agyféltekét. A hídon át könnyebb átjutni a másik partra, meglátogatni a rokonokat, megművelni a túlparti földeket, vagy más országrészekbe eljutni. Összeköti a múltat és a jövőt.

Legfőképpen pedig összeköti a tudatost és a tudattalant. Az önismereti munka során nagy belső átalakulások zajlanak, de ezeket a mindennapokban meg is kell valósítani. Új elhatározásainkat véghez kell vinni a külvilágban, sokszor nehéz döntéseket hozni a régi ügyek lezárására. Néha nem is látjuk pontosan, mit kell a valóságban tennünk, hogy a megteremtett új készségek beépüljenek, vágyainkat tervvé kovácsoljuk és azok valósággá váljanak.

Te hol tartasz azzal az önismereti munkaszakasszal, amely most zajlik Benned? Talán szükséged van egy csoportra, ahol ránézhetsz az utóbbi időben elvégzett munkára, és a nyári szünet előtt összegezheted az eredményeket. Hol tartasz a hidad építésénél? Hogy hívják a folyót, amin át kell kelned, utat találva a másik partra?

A csoportot azoknak is ajánljuk, akik egyéni terápiába vagy csoportba jártak, esetleg önállóan dolgoztak saját problémáik megoldásán. A csoport munkamódja: vezetett imaginációs gyakorlatok, majd azok lerajzolása, és egyéni feldolgozása a csoport keretei között. Mindezt mozgás gyakorlatok, mantra éneklés, meditáció és sok-sok beszélgetés egészíti ki.

Gyakorlati tudnivalók:

Csoportvezető: Orosz Katalin klinikai szakpszichológus, transzperszonális terapeuta

Helyszín: Kheiron Központ

Időtartam:
péntek 17-21 óra
szombat 9-18 óra

Részvételi díj: 18.000 Ft

Hozzunk magunkkal:

  • Puha, könnyű ruhát, melyben könnyen mozgunk,
  • Füzetet, írószert,
  • Könnyű ennivalót (esetleg ebédet is)

A csoport létszáma: 10-15 fő.