Kevesen gondolnak arra, hogy a saját születésük alapvető mintázatként rögzül, melynek a magzati és csecsemőkori tanulási, érlelődési folyamatokban és ezért az egész élet során kiemelt szerep jut. Születésünk az első fontos, gyökeres változás életünkben, melyet megtapasztalunk, átélünk, és sohasem felejtünk el.

Felnőttek számára saját születésük élményanyagának maradványai befolyásoló tényezőként hatnak az egész élet során és különösen a babavárás és a szülés alatt. A csoportmunka során megismerkednek a résztvevők ennek részleteivel, és ez akkor is hatásos, ha saját születésükről gyakorlatilag nincs, vagy alig van információjuk.

Az Érintés csoport egy hét részes sorozat tagja, ami mind a születés alapmintázatához kapcsolódó témákat járja körül. Ezek: Változás – Kötődés – Határok – Érintés – Elengedés – A születés élménye – Félelem helyett szeretet.
A témák tetszőletges sorrendben, egymástól függetlenül látogathatóak. A módszertant Orosz Katalin klinikai szakpszichológus, transzperszonális terapeuta dolgozta ki;  és a Perinatus Alapítvány és a Kheiron Pszichológiai Tanácsadó és Okatató Központ munkatársainak gondozásában él tovább.
Az aktuális egri csoport információi
Időpont: 2024.07.20. (vasárnap) 9-18 óra között
Csoportvezető: Tolnay Katalin mentálhigiénés szakember, transzperszonális terapeuta
Helyszín: Eger, ÖSSZHANG Egyesület (Barkóczy u. 11. A épület 2. emelet 4. 22-es kapucsengő)
A csoport létszáma 6-8 fő.
Részvételi díj: díja 18.000 Ft
A találkozó előtt a praktikus tudnivalókról téjékoztató levelet küldök.
Jelentkezés: ezen az ŰRLAPON lehetséges.